Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij doen ons uiterste best om de bestelling binnen 1-2 werkdagen te versturen. Plaatst je je bestelling in het weekend, dan wordt deze op maandag verzonden. Je bestelling wordt verstuurd zodra wij jouw betaling ontvangen hebben. Mocht er onverwacht toch een product niet op voorraad zijn, dan wordt je hier zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte gebracht.

 

Verzend tarieven:

  • Brievenbuspakket € 4,10
  • Pakket € 6,95
  • Bij besteding van € 85,- of meer is de verzending gratis

Wij verzenden via Postnl. We proberen waar mogelijk je bestelling als brievenbuspakketje te versturen. Via track&trace kan je zien wanneer je je pakket in ontvangst kunt nemen. 

 

Bestelling wijzingen:

Ben je nog iets vergeten toe te voegen aan je bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kijken we even of het product alsnog toegevoegd kan worden aan je bestelling.

 

Afhalen

Kiest je voor de optie afhalen, dan ontvang je van ons een email wanneer je bestelling klaar ligt. Maak even telefonisch of per email een afspraak om je bestelling af te halen.

 

Retourneren

Is je bestelling toch niet naar wens, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden je bestelling te annuleren.  Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kan je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. In overleg, kan je je bestelling naar ons terug sturen mits ongebruikt en in originele en onbeschadigde verpakking. De verzendkosten bij retourneren zijn voor eigen rekening.