Dranneke kindergrime is een bedrijf gespecialiseerd in het schminken van kinderen. Met al meer dan 20 jaar ervaring geven wij professionele schminkcursussen aan particulieren en bedrijven. Wij heten u van harte welkom in ons atelier in Grave bij Nijmegen, waar u tevens terecht kunt voor het aanschaffen van uw schminkmaterialen.

Randy is ruim 18 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Naast haar werk met de kinderen vond ze het heerlijk om op een creatieve manier bezig te zijn. In 2009 is ze gestart met Dranneke Kindergrime en het geven van schminkcursussen. Al vele cursisten heeft ze kennis laten maken met het schminken en de verschillende technieken die daarbij aan bod komen.

Ze volgde workshops van bekende facepainters zoals de Wolfe Brothers, Mark Reid, Heather Green, Annie Reynolds, Margi Kanter, Jinny, Lynne Jamieson en in 2014 dubbel WK winnaar Matteo Arfanotti. In 2016 volgde ze een workshop realistische dieren van Tera Bakker. Tera werd in 2019 Wereld Kampioen bodypaint in Klagenfurt tijdens het World bodypaint festival.

 

 

 

 

Op 3 feb 2019 volgde ze de MasterClass Unicorns van Elodie Ternois. Ze is een ster in het maken van unicorns. Ook stond Annabel Hoogeveen op het programma. Zij geeft les aan de International Facepainting School en is de bedenker van de moving masks.