Rating: 5 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Nellie Nuijen
5 maanden geleden

In twee avonden heel veel geleerd , ik kan aan de slag met carnaval.
Randy geeft duidelijke uitleg over materialen en de doet alles voor.
Begrijp je iets niet doet ze het je opnieuw voor tot dat je het snapt.

Sabrina Verschuuren - van Happen
5 maanden geleden

Erg leuke en leerzame cursus gehad. Ik had niet verwacht dit allemaal in 1 les te leren. Er is tijd om veel te oefenen en allerlei technieken en kleuren te proberen. Aanrader hoor!

Sabine
8 maanden geleden

Super leuke cursus. Fijne uitleg en voorbeelden. Ook de uitleg waarom je iets op een bepaalde manier moet doen is fijn. 1 op 1 uitleg is super fijn en Randy neemt de tijd. Nu bezig met deel 1 en deze is zo leuk dus al ingeschreven voor deel 2.

Ellen
8 maanden geleden

Cursus 1 en 2 gevolgd. Je leert leuke technieken waar je super veel mee kunt doen. Nu ik na deze cursus pinterest afstruin denk ik ineens 'dat kan ik ook'. Je krijgt veel inspiratie en handvatten mee. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om te doen, even een avondje lekker creatief bezig zijn met een kopje thee erbij!

Evelien
een jaar geleden

Wat een heerlijke cursus waarbij je in korte tijd super veel leert. Er hangt een relaxte sfeer en Randy zorgt ervoor dat je jezelf meteen welkom voelt. De ruimte is licht en is een snoepwinkel voor schmink liefhebbers. Randy is kundig en voorziet je van fijn advies. Ik ga mezelf zeker aanmelden voor deel 2!

Lonneke
een jaar geleden

Vorige week de schmink cursus deel 1 afgerond. Hele leuke en leerzame cursus. Heb me gelijk aangemeld voor deel 2!

Miranda Dappers
een jaar geleden

Super leuke leerzame workshop gehad Easy Rainbow maar ook de eenhoorn, en deel 1 van de schmink cursus super leerzaam, super gezellig en super leuk! In een woord zeker een AANRADER voor iedereen! Ga zo door

Angela Cornuijt
een jaar geleden

1ste cursus sminken zit erop.
Veel geleerd van penseel houding tot de mooiste bloemetjes. Van tijgers tot prinsessen niets is te gek.
Het tot leven brengen van de mooiste kleuren die tot elkaar horen en Randy durft het wel aan.
Randy is een gastvrije dame die de avonden vol passie in elkaar zet. Humorvol en zeer getalenteerd is deze jonge dame.
Randy een dikke dankjewel hiervoor en ik kom zeker weer terug.

Manon
2 jaar geleden

Deel 1 deze week afgerond. En wat heb ik veel geleerd. Waar ik dacht dat ik het nooit zou kunnen blijkt na wat uitleg erg eenvoudig. Randy neemt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en komt tijdens de les langs voor 1 op 1 uitleg en feedback.

Tessa
2 jaar geleden

Afgelopen week de schminkcursus deel 1 afgerond met een certificaat, meteen een basisset schmink bij Dranneke gekocht zodat ik thuis verder kan oefenen. Zo leuk om thuis te kunnen toepassen wat je bij Dranneke leert, een hele leerzame en creatieve cursus om de basis maar ook zelf de moeilijkere creaties onder de knie te krijgen. Ik kom zeker terug voor deel 2.
Dankjewel Randy