• Vandaag besteld, binnen 1-2 dagen verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 85,-
  • Voordelig shoppen
Rating: 5 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sabine
23 dagen geleden

Super leuke cursus. Fijne uitleg en voorbeelden. Ook de uitleg waarom je iets op een bepaalde manier moet doen is fijn. 1 op 1 uitleg is super fijn en Randy neemt de tijd. Nu bezig met deel 1 en deze is zo leuk dus al ingeschreven voor deel 2.

Ellen
een maand geleden

Cursus 1 en 2 gevolgd. Je leert leuke technieken waar je super veel mee kunt doen. Nu ik na deze cursus pinterest afstruin denk ik ineens 'dat kan ik ook'. Je krijgt veel inspiratie en handvatten mee. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om te doen, even een avondje lekker creatief bezig zijn met een kopje thee erbij!

Evelien
6 maanden geleden

Wat een heerlijke cursus waarbij je in korte tijd super veel leert. Er hangt een relaxte sfeer en Randy zorgt ervoor dat je jezelf meteen welkom voelt. De ruimte is licht en is een snoepwinkel voor schmink liefhebbers. Randy is kundig en voorziet je van fijn advies. Ik ga mezelf zeker aanmelden voor deel 2!

Lonneke
6 maanden geleden

Vorige week de schmink cursus deel 1 afgerond. Hele leuke en leerzame cursus. Heb me gelijk aangemeld voor deel 2!

Miranda Dappers
9 maanden geleden

Super leuke leerzame workshop gehad Easy Rainbow maar ook de eenhoorn, en deel 1 van de schmink cursus super leerzaam, super gezellig en super leuk! In een woord zeker een AANRADER voor iedereen! Ga zo door

Angela Cornuijt
9 maanden geleden

1ste cursus sminken zit erop.
Veel geleerd van penseel houding tot de mooiste bloemetjes. Van tijgers tot prinsessen niets is te gek.
Het tot leven brengen van de mooiste kleuren die tot elkaar horen en Randy durft het wel aan.
Randy is een gastvrije dame die de avonden vol passie in elkaar zet. Humorvol en zeer getalenteerd is deze jonge dame.
Randy een dikke dankjewel hiervoor en ik kom zeker weer terug.

Manon
een jaar geleden

Deel 1 deze week afgerond. En wat heb ik veel geleerd. Waar ik dacht dat ik het nooit zou kunnen blijkt na wat uitleg erg eenvoudig. Randy neemt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en komt tijdens de les langs voor 1 op 1 uitleg en feedback.

Tessa
een jaar geleden

Afgelopen week de schminkcursus deel 1 afgerond met een certificaat, meteen een basisset schmink bij Dranneke gekocht zodat ik thuis verder kan oefenen. Zo leuk om thuis te kunnen toepassen wat je bij Dranneke leert, een hele leerzame en creatieve cursus om de basis maar ook zelf de moeilijkere creaties onder de knie te krijgen. Ik kom zeker terug voor deel 2.
Dankjewel Randy

Sandra Roosenboom
een jaar geleden

Wat een leuke ervaring, en ongelofelijk wat je in 3 lessen leert! Randy doet het leuk en er hangt een gezellige sfeer!

Marleen
een jaar geleden

Een hele leuke en leerzame cursus. Er hangt een gezellige sfeer! Je krijgt duidelijke uitleg, waarmee je verder kan. Ben benieuwd naar de laatste les.