Schmink - webwinkel

Onze webshop is gevestigd in Grave - gemeente Land van Cuijk - Noord-Brabant. De gemeente land van Cuijk bestaat uit Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill, Sint Hubert en Sint Anthonis. Wij verkopen schmink van verschillende merken zoals DiamondFX, PXP Professional Colours, en Superstar. Ook kan je bij ons terecht voor verschillende merken penselen, sponsjes, splitcakes, schminkstencils en nog veel meer. Zou je graag meer informatie willen, mail ons even voor meer informatie. 


Webwinkel
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst wordt je schmink bestelling binnen 1-2 dagen verzonden. Bestellingen zijn ook af te halen. In de webwinkel vind je al een deel van ons assortiment. Zoek je iets wat er niet bij staat? Neem dan even contact met ons op.

Wat heb je nodig als je net begint met schminken?
Als je net begint met schminken moet je vooral denken aan professionele schmink, goede kwaliteit penselen en sponsjes. Penselen en sponsjes koop je als het goed is maar 1x, het is dus verstandig om daarvoor meteen goede penselen te kopen. Welk merk schmink je zou willen kopen, is per persoon verschillend. Je kan kiezen tussen losse kleurtjes, standaard paletten maar je kan ook zelf je palet samen stellen zoals bij Professional Colours PXP. Deze paletten bestaan uit 12 kleuren welke je helemaal zelf kan kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld wat meer roze en paars kiezen als je kind daar van houdt, maar je kan ook voor meer blauw en groen tinten kiezen. Tijdens de cursus merken we dat veel beginnende schminkers kiezen voor de metallic/shimmer kleuren. Deze kleuren zijn makkelijker te blenden en geven ook een heel mooi glimmend effect. Wil je van die mooie dubbel-dip flowers maken, dan heb je een bloemenpenseel nodig en ook een mooie donkere kleur (geen shimmer). De bloemen penselen kan je in verschillende maten kopen. Kies er eentje die jij mooi vindt en niet te groot is. Naast de basis materialen is het ook voor beginnende schminkers leuk om eens naar de sjablonen te kijken. Met een schmink sjabloon kan je iets extra's toevoegen aan je ontwerpen. Het sjabloneer sponsjes vul je met schmink en zo stempel je de afbeelding. Een waterspray, stippenpenseel en stoppelsponsje zijn ook praktisch om erbij te hebben.

 

Je kunt ook terecht voor glittertattoo benodigdheden. Zowel losse glittertattoo sjablonen als glitters en lijm en natuurlijk ook een aantal leuke starterssetjes.