• Vandaag besteld, binnen 1-2 dagen verzonden
  • Gratis verzending vanaf ‚ā¨ 85,-
  • Voordelig shoppen

Schmink winkel - Nijmegen

Onze schminkwinkel is gevestigd in Grave net onder Nijmegen. Wij hebben geen vaste openingstijden, maar bezoek is mogelijk op afspraak. Wij verkopen schmink van verschillende merken zoals DiamondFX, PXP Professional Colours, en Superstar. Ook kan je bij ons terecht voor verschillende merken penselen, sponsjes, splitcakes, schminkstencils en nog veel meer. Mail even voor een afspraak, zo kun je de materialen goed bekijken en voelen voordat je ze koopt. Je wordt voorzien van goede informatie en advies. Kom je naar de schminkwinkel toe, dan kan je de meeste kleuren ook uitproberen en penselen testen. Dat is natuurlijk erg fijn als je nog niet precies weet wat je zou willen kopen. 


Webwinkel
Sinds kort is het ook mogelijk om online in onze webwinkel te bestellen. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst wordt je schmink bestelling binnen 1-2 dagen verzonden. Bestellingen zijn ook af te halen. In de webwinkel vind je al een deel van ons assortiment. Maar in de winkel zijn nog meer producten op voorraad te vinden. Zoek je iets wat er niet bij staat? Neem dan even contact met ons op.

Wat heb je nodig als je net begint met schminken?
Als je net begint met schminken moet je vooral denken aan professionele schmink, goede kwaliteit penselen en sponsjes. Penselen en sponsjes koop je als het goed is maar 1x, het is dus verstandig om daarvoor meteen goede penselen te kopen. Welk merk schmink je zou willen kopen, is per persoon verschillend. Je kan kiezen tussen losse kleurtjes, standaard paletten maar je kan ook zelf je palet samen stellen zoals bij Professional Colours PXP. Deze paletten bestaan uit 12 kleuren welke je helemaal zelf kan kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld wat meer roze en paars kiezen als je kind daar van houdt, maar je kan ook voor meer blauw en groen tinten kiezen. Tijdens de cursus merken we dat veel beginnende schminkers kiezen voor de metallic/shimmer kleuren. Deze kleuren zijn makkelijker te blenden en geven ook een heel mooi glimmend effect. Wil je van die mooie dubbel-dip flowers maken, dan heb je een bloemenpenseel nodig en ook een mooie donkere kleur (geen shimmer). De bloemen penselen kan je in verschillende maten kopen. Kies er eentje die jij mooi vindt en niet te groot is. Naast de basis materialen is het ook voor beginnende schminkers leuk om eens naar de sjablonen te kijken. Met een schmink sjabloon kan je iets extra's toevoegen aan je ontwerpen. Het sjabloneer sponsjes vul je met schmink en zo stempel je de afbeelding. Een waterspray, stippenpenseel en stoppelsponsje zijn ook praktisch om erbij te hebben.

 

Je kunt ook terecht voor glittertattoo benodigdheden. Zowel losse glittertattoo sjablonen als glitters en lijm en natuurlijk ook een aantal leuke starterssetjes.