• Vandaag besteld, binnen 1-2 dagen verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 85,-
  • Voordelig shoppen

Schmink winkel

Onze winkel is gevestigd in Grave net onder Nijmegen. Hier verkopen we verschillende merken schmink op waterbasis, glitters en penselen. Zoals Superstar, Professional Colors PXP en DiamondFX. Ook verkopen we de glitters van Vivid Gleam glitter cream en Amerikan bodyart en de penselen van het merk Kingart en Professional colors. 

Sinds kort zijn ook de Pressed powders van Professional colors bij ons verkrijgbaar.

 

Kom schmink uittesten, kleuren bekijken en penselen voelen voordat je ze koopt. Je wordt voorzien van goede informatie en je kan met al je vragen bij ons terecht.

 

Wil je een bezoekje brengen aan onze winkel, maak dan van te voren een afspraak. Wij zijn niet altijd aanwezig. Dit wisselt per week. Normaliter kan je terecht van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur. Ook is het mogelijk om in de avond langs te komen wanneer er geen cursussen gegeven worden. Een afspraak maken kan eenvoudig via onderstaand formulier.

 

Dag en tijdstip aanvragen:Na je verzoek ontvang je via de email een bevestiging. Let op, het is niet altijd mogelijk om op het gewenste tijdstip een bezoek te brengen aan onze winkel. Wacht altijd eerst de bevestiging af.

Wil je dezelfde dag nog een afspraak inplannen, neem dan even telefonisch contact met ons op.