Schminkcursus KDV/BSO

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor teams uit de kinderopvang. In deze cursus leer je om in een hele korte tijd iets leuk op 't gezicht te schminken. Erg handig wanneer je grote groepen kinderen moet schminken, bijv. op een kinderdagverblijf, een basisschool of bij de sportclub. Deze cursus duurt een hele dag. We beginnen om 10.00 uur en we schminken door tot 15.30 uur. Je leert verschillende spons en penseeltechnieken en kleine foefjes om je schmink ontwerp er al snel helemaal super uit te laten zien. We leren om een aantal verschillende karakters te schminken. Karakters die aan bod komen zijn o.a. prinsessen, tijgers, piraten en draakjes. Natuurlijk kunnen we deze cursus ook helemaal aanpassen aan jouw wensen.


Deze cursus wordt op locatie gegeven en is alleen mogelijk voor groepen. Het is dus niet mogelijk om individueel deze cursus te volgen. 

 

Aantal deelnemers: 10 tot 14 deelnemers
Grotere groepen in overleg

Workshop KDV/BSO

Het is ook mogelijk om een workshop op maat te reserveren. Hierin staat de wens van jou centraal. Wat wil je gaan leren. Denk bijvoorbeeld aan een workshop spons en penseel technieken. Zo kan je team alvast aan de slag met de basistechnieken. 

 

Is je team al wat wegwijs met het schminken maar zouden ze graag wat meer verschillende ontwerpen willen leren? Of verschillende ontwerpen in een thema? Ook dat kunnen wij verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons.

 

Deze workshop wordt op locatie gegeven en is alleen mogelijk voor groepen. Het is dus niet mogelijk om individueel deze workshop te volgen. 

 

Aantal deelnemers: 10 tot 14 deelnemers
Grotere groep in overleg